Search

Εκμάθηση τυφλού συστήματος. Αλήθεια; Πόσο γρήγορα γράφεις;

Καλημέρα!!!
 Ο τίτλος της ανάρτησης είναι μία απορία που μου γεννήθηκε χθες βράδυ, όταν μέσα στην απόλυτη βραδινή ησυχία που κατάφερα να βρω, το πληκτρολόγιο μου έβγαζε ήχους που θύμιζαν rap. 
Αυτόματα το μυαλό γύρισε 15 χρόνια πίσω, τότε που δεν υπήρχε το facebook και τα υπόλοιπα social media και οι συζητήσεις γινόντουσαν μέσα σε υπέροχα forums και σε εκείνους τους ανθρώπους που οφείλω όσα ξέρω σήμερα γύρω από το αντικείμενο υπολογιστής.
 Ανάμεσα στα πολλά που έμαθα ήταν και το παρακάτω!

Εκμάθηση τυφλού συστήματος...

 Η ανάρτηση γράφετε για  την προσπάθεια που γίνετε να μαζέψουμε όσες περισσότερες οδηγίες βήμα - βήμα μπορούμε για τις νέες bloggers, θα σου δείξω πως μπορείς να μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά το πληκτρολόγιο σου, κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει ακόμη και αν δεν είσαι blogger.


Check THIS: 5 Λόγοι να γίνεις blogger και να ξεκινήσεις το δικό σου blog σήμερα εύκολα και Δωρεάν


 Δεν ξέρω κατά πόσο θα το βρεις χρήσιμο γιατί πλέον στην εποχή μας με τα social media να έχουν εισβάλει για τα καλά στην καθημερινή  ζωή, όλοι λίγο πολύ γράφουμε γρήγορα.

 Σίγουρα θα έχεις ακουστά αυτό που λένε τυφλό σύστημα!
Κοίτα πως μπορείς  με λίγη εξάσκηση να μάθεις να δακτυλογραφείς γρήγορα χωρίς να κοιτάς το πληκτρολόγιο σου.

1o βήμα
Σαν blogger που είσαι, σίγουρα έχεις κόψει τον ύπνο, τώρα ήρθε η ώρα να κόψεις και τα νύχια σου (δεν πειράζει, το μανικιούρ γίνετε και σε κοντά νύχια).

2o βήμα
Κάνε λήψη του συνημμένου αρχείου που θα βρεις εδώ όπως σου δείχνω στην εικόνα
3ο βήμα
Τώρα πρέπει να κάνεις αποσυμπίεση του αρχείου που κατέβηκε στον υπολογιστή σου και να εκτελέσεις το πρόγραμμα πατώντας στο Setup.exe Αυτά ήταν τα απλά βήματα εγκατάστασης του προγράμματος και τώρα είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε την εξάσκηση κάνοντας launch την εφαρμογή ή απλά κλικάροντας στο εικονίδιο που δημιουργήθηκε στην επιφάνεια εργασίας μας.

 Ξεκινήσε κάνοντας τα μαθήματα που σου παρέχει το πρόγραμμα με την σειρά.
 Με λίγη εξάσκηση  καθημερινά σε λίγες μέρες θα δακτυλογραφείς γρήγορα, σωστά και το καλύτερο, θα σταματήσεις να γράφεις  greeklish.
 Το σίγουρο είναι ότι θα μάθεις να γράφεις χωρίς να κοιτάς το πληκτρολόγιο σου  αλλά το πόσο γρήγορα θα γράφεις είναι καθαρά θέμα προπόνησης.
 Όσο περισσότερο χρησιμοποιείς το ramtype τόσο καλύτερος-η θα γίνεσαι.

 Το πρόγραμμα είναι παλιό, υπάρχει και νεότερη έκδοση απ ότι διαπίστωσα googlaροντας το, αλλά τουλάχιστο αυτό είναι δωρεάν. Εγώ είχα μάθει σε ακόμη παλαιότερη έκδοση όποτε νομίζω θα είσαι εντάξει και με την έκδοση Ramtype 5.0

 Δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις! Αρκεί να βάλεις τους αντίχειρες σου στο μεγάλο πλήκτρο του διαστήματος και τα υπόλοιπα οχτώ δάχτυλα στην δεύτερη σειρά γραμμάτων του πληκτρολογίου.
 Άφησε το πρόγραμμα να σε καθοδηγήσει, είναι αρκετά διασκεδαστικό! Ελπίζω να σου άρεσε η σημερινή ανάρτηση!!! Την καλημέρα μου και πάλι.
Τα σχόλια σου είναι πολύ σημαντικά για μένα , μου δίνουν την ώθηση να συνεχίσω και οι παρατηρήσεις σου με βοηθούν να γίνομαι καλύτερη.

Με αγάπη Lol mommy - Μην ξεχνάς να ακολουθήσεις την σελίδα του lol moms στο Facebook και να μαθαίνεις πρώτος όλες τις lol δραστηριότητες.

2 σχόλια

  1. Πραγματικα πολυ χρήσιμη ανάρτηση! Όσοι γνωρίζουν τυφλό συστημα κερδίζουν αρκετό χρονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά κερδίζετε αρκετός χρόνος, επίσης είναι και πολύ ωραία αίσθηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή