Search

Το δικό μου σπίτι ακατάστατο; ΕΝΝΟΕΙΤΕ!!!

Ας μην γελιόμαστε κορίτσια. 
Παιδιά και σπίτι σε τάξη, στην τρίχα, στην πένα, όπως θες πες το! Πολύ απλά είναι δύο πράγματα που ΔΕΝ πάνε μαζί!!!

Όσο γρηγορότερα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο γρήγορα θα βρεις την ψυχική σου ηρεμία!


Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Μόλις έχουν τελειώσει οι "διακοπές" σου στο μαιευτήριο, (ναι ναι καλά διάβασες Διακοπές, σε λίγο καιρό εκείνες οι μέρες στο μαιευτήριο θα φαντάζουν σαν διακοπές) επιστρέφεις στο σπίτι με το μωράκι σου, κάτι που δεν έβλεπες την ώρα να συμβεί και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι κάπως αλλιώς τα είχες στο μυαλό σου, ΕΔΩ σου έχω 10 πράγματα που δεν θα σου πουν ποτέ για την μητρότητα!

Από τις πρώτους κιόλας μήνες αρχίζεις να αισθάνεσαι σαν φιλοξενούμενη στο σπίτι σου, αφού σε όποια γωνιά και αν κοιτάξεις υπάρχει και κάτι του μωρού!
Ένα πάρκο μες την μέση, μια στράτα παραπέρα, το καρεκλάκι φαγητού που δεν χωράει πουθενά, ένα relax και και και, πολλά άλλα!
 Ο καιρός περνάει το μωρό μεγαλώνει, αρχίζει να μπουσουλάει και εσύ σιγά σιγά αρχίζεις την μετακόμιση, Ποια μετακόμιση? Των πάντων! Όλα τα πράγματα που βρίσκονται σε χαμηλά ράφια, συρτάρια κλπ ανεβαίνουν όλο και πιο πάνω, όλο και πιο ψηλά.

Ο καιρός συνεχίζει να περνάει και τώρα πλέον το παιδί περπατάει σταθερά, έχετε αρχίσει να επικοινωνείτε, σου λέει τι ακριβώς θέλει, καταλαβαίνει απόλυτα τα πάντα και ας μην μπορεί να τα πει όλα.
Αρχίζεις να πιστεύεις πως τα βάσανα σου τέλειωσαν,ΧΜ ΑΜ ΔΕ, Τώρα είναι που αρχίζουν!, αλλά μεταξύ μας θα σου πω πως τώρα ξεκινούν οι δικές σου απαιτήσεις από το παιδί!
Απαιτήσεις του τύπου, μη αυτό, όχι τούτο , όπως σου είπα και παραπάνω, όσο πιο γρήγορα καταλάβεις ότι καθαρό σπίτι και παιδί είναι δυο πράγματα που πολύ απλά δεν πάνε μαζί, τόσο καλύτερα θα είναι και για τους δυο σας.

Αφορμή της ανάρτησης αυτής στάθηκε η Μάχη από το momma's daily life, όταν έφερε προς συζήτηση κάτι πολύ απλό, κάτι που όλες συζητάμε με τις φίλες μας και δεν άλλο από την ΑΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑ! Αλήθεια εσείς πόσες φορές έχετε πει ότι όλη την ημέρα καθαρίζετε μα και πάλι σε λίγη μόλις ώρα όλα μοιάζουν σαν να μην κάνατε τίποτα για μέρες;

Στο δικό μου σπίτι αυτό συμβαίνει καθημερινά!
Δεν υπάρχει περίπτωση να με επισκεφτείς και να μην υπάρχει έστω και ένα άπλυτο ποτήρι στο νεροχύτη και ας πλένω πιάτα 7 φορές την μέρα ( κάποιο αυτόματο gadgetάκι  έχει ο νεροχύτης μου, δεν εξηγείτε αλλιώς!).

Δεν θα χρειαστεί να σας πω άλλα, οι εικόνες παρακάτω μαρτυρούν την κατάσταση από μόνες τους.


(Κάτι ψάχνει στο συρτάρι και δεν το βρίσκει, έτσι αποφάσισε να τα βγάλει όλα έξω)
Το έριξε στο διάβασμα το παιδί μου!!! Αλλά και η καρέκλιτσα μπροστά στα ντουλάπια μας βοηθάει να φτάσουμε ψηλά, Τι να έχει άραγε η μαμά μέσα;;;


Στο σπίτι της θείας παρέα με τα ξαδερφάκια!!! Αλήθεια εσείς πόσες φορές την ημέρα φτιάχνετε τα ριχτάρια του καναπέ;;;
Γιούπι η μαμά με άφησε να φάω γαριδάκια αλλά ζήλεψε και το πάτωμα!!!!
Η μαμά μου έβαψε τα νύχια των ποδιών αλλά ήθελα να βάψω μόνη μου τα χέρια, και...........
Με αυτή την ανάρτηση το blog lol moms συμμετέχει στην ομαδική πρόκληση των bloggers και σκοπό έχει να σας δείξουμε ότι και τα δικά μας σπίτια είναι ακατάστατα παρόλο που πολλές φορές διαβάζετε στα blog μας tips καθαρισμού.

Μπορείτε επίσης να δείτε

Την Ελευθερία να σου λέει το μυστικό πως το σπίτι της είναι ακατάστατο
αλλά και την μαμά πρωτάρα να βγάζει τα άπλυτα της στην φόρα
Το κορίτσι μάλαμα να γράφει για το βομβαρδισμένο σπίτι της χρησιμοποιώντας γαλήνια λόγια του γέροντα Παϊσιου.


1 σχόλιο

  1. Σου στέλνω ακατάστατους χαιρετισμούς!!!!!!!!! Υπέροχη η ακαταστασία σας!!!!!!! Προδίδει την υπάρξη της ζωης....τα παιδια μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή