Αρχική Εγκυμοσύνη 18 πράγματα που οι μέλλοντες μπαμπάδες πρέπει να ξέρουν για την εγκυμοσύνη!

18 πράγματα που οι μέλλοντες μπαμπάδες πρέπει να ξέρουν για την εγκυμοσύνη!

by lol mommy

Έχουν γραφτεί χιλιάδες άρθρα για τις μέλλουσες μαμάδες και την εγκυμοσύνη, σήμερα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τους μέλλοντες μπαμπάδες!

Θα τους πούμε τα 18 πράγματα που οι μέλλοντες μπαμπάδες πρέπει να ξέρουν για την εγκυμοσύνη!

Πρώτα έρχεται ο έρωτας, μετά ο γάμος και μετά……”ουπς”
Αν σας έλεγα ότι μπορώ να καταλάβω πως αισθάνεστε θα ήταν ψέματα, μπορώ όμως να σας πω τι θα σας συμβεί τους 9 μήνες που η σύζυγός σας θα είναι έγκυος

Οι ορμόνες της γυναίκας σας θα αυξηθούν σαν τα κύματα του ωκεανού. Την στιγμή που θα το διαπιστώσετε και θα νομίζετε ότι μπορείτε να την διαχειριστείτε θα γίνετε και ένα μεγαλύτερο ΜΠΑΜ (Μην ανησυχείτε, συμβαίνει μόνο στο πρώτο τρίμηνο)

Συμφωνείτε πάντα μαζί της. Εκτός βέβαια αν δεν το θέλει, τότε κάντε αυτό που θέλει.

Μην κάνετε διαγωνισμό ρεψίματος ή αερίων με την εγκυμονούσα. Θα χάσετε!

Θα πρέπει να αναλάβετε μερικές ακόμη ευθύνες στο σπίτι το πρώτο τρίμηνο, τα οικιακά για παράδειγμα. Ιδιαίτερα αν η σύζυγός περνάει δύσκολη εγκυμοσύνη (ναυτία, αδιαθεσία κλπ)

Σε πολλές γυναίκες αυξάνεται η σεξουαλική επιθυμία κατά την διάρκεια του 2ου τριμήνου. Ελπίζοντας να είναι μία από αυτές, απλά απολαύστε το! (ok είπα σε μερικές, όχι σε όλες) Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα κάνετε κακό στο μωρό (εκτός βέβαια αν το έχει απαγορεύσει ο γιατρός της)

Μεγαλύτερα στήθη! Μετά το πρώτο τρίμηνο, το στήθος της εγκύου τριπλασιάζεται, οπότε απολαύστε το τώρα που μπορείτε (δεν θα μείνει για πάντα έτσι!).

Ενημερώστε τον εργοδότη σας για την εγκυμοσύνη της συζύγου σας, γύρω στο 2ο τρίμηνο. Ίσως να δικαιούστε άδεια πατρότητας.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχετε διαφωνία για το φύλλο του παιδιού, στους υπερήχους ή γενικότερα. Αρχίστε να συμβιβάζεστε με το γεγονός κάνοντας θετικές σκέψεις ώστε να μπορέσετε να είστε και πάλι χαρούμενος.

Πηγαίνετε μαζί της σε όλα τα ραντεβού. Στο γιατρό αλλά και στις συνεδρίες ενημέρωσης-προετοιμασίας τοκετού (ακόμη και αν το θεωρείτε χαζό)

Επειδή εκείνη θα πάρει βάρος δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε και εσείς!

Πείτε της ότι είναι όμορφη. Το σώμα της θα διογκωθεί, θα μεγαλώσει και εκεί που θα νομίζετε ότι δεν πάει άλλο θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Η γυναίκα σας είναι sexy μην έχετε καμία αμφιβολία εξαιτίας των δικών της ανασφαλειών για το καινούριο της σώμα. Πείτε της ότι είναι πανέμορφη και πιστέψτε το !!!

Μερικά ακόμη πράγματα για τους μέλλοντες μπαμπάδες και την εγκυμοσύνη!

Αφιερώστε χρόνο να την ρωτήσετε τι κάνει και ακούστε πραγματικά όσα έχει να σας πει

Κανακέψτε την γυναίκα σας. Πείτε γλυκόλογα, στείλτε της λουλούδια , γράψτε της ένα ερωτικό γράμμα και όλα αυτά επειδή οι γυναίκες στην διάρκεια της εγκυμοσύνης τους βιώνουν περίεργα συναισθήματα για τον εαυτό τους.

Υπενθυμίσετε της ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε sex για 6 εβδομάδες μετά τον τοκετό, όποτε κάντε ότι μπορείτε το τελευταίο τρίμηνο

Είναι φυσιολογικό να μην νιώθετε τίποτα για το παιδί προς το παρών, συμβαίνει όταν είστε μέλλοντες μπαμπάδες. Έτσι κι αλλιώς δεν είστε εκείνος που το κουβαλάει, εκείνος που τρώει της πιο γλυκές κλωτσιές της ζωής του ούτε έρχεται κάποιο συναίσθημα να σας θυμίσει ότι μέσα στο σώμα σας μεγαλώνει ένας άνθρωπος. Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν! Δες τι θα σου συμβεί όταν γίνεις πρώτη φορά μπαμπάς

Βοηθήστε την με πράγματα που δεν μπορεί πλέον να κάνει μόνη της λόγο μεγάλης κοιλιάς όπως το να δέσει τα κορδόνια της, να ξυρίσει τα πόδια της η να βάψει τα νύχια των ποδιών της.

Αποφύγετε να σχεδιάσετε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι κατά την διάρκεια του 3ου τριμήνου. Μία “κλωστή” χωρίζει του μέλλοντες μπαμπάδες από τους μπαμπάδες. Δεν νομίζω να θέλετε να χάσετε την ημέρα της γέννησης του παιδιού σας.

Σιγουρευτείτε ότι έχετε βενζίνη στο αυτοκίνητο και ότι γνωρίζετε την γρηγορότερη διαδρομή προς το νοσοκομείο.

Με αγάπη lol mommy

Δες επίσης

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

* Αποθήκευσε το όνομα μου για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω

5 Σχόλια

lol mommy 5 Φεβρουαρίου, 2019 - 5:16 πμ

Thanks!

Απάντηση
Little Hope Flags 5 Φεβρουαρίου, 2019 - 4:44 πμ

Πολύ καλό!
Άλκηστη

Απάντηση
lol mommy 18 Σεπτεμβρίου, 2015 - 4:40 μμ

Ευχαριστώ πολύ Ζινακι μου!!!

Απάντηση
zina 18 Σεπτεμβρίου, 2015 - 10:56 πμ

υπεροχη αναρτηση!

Απάντηση
lol mommy 12 Αυγούστου, 2015 - 12:13 μμ

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Απάντηση

Το lol moms χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για να σε θυμάται και την επόμενη φορά. Ελπίζουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν πάλι όχι μπορείς να συνεχίσεις χωρίς αποδοχή Eίμαι OK Περισσότερα