Παρακολουθήστε σε 8 λεπτά το θαύμα της ζωής και δείτε την ιερή διαδικασία της εγκυμοσύνης

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου είδα πολλά παρόμοια video, το παρακάτω όμως είναι εκείνο που ξεχώρισα, ντυμένο με μία απίστευτη μουσική!
Δείτε σε video τι συμβαίνει μέσα στο σώμα σας και πως αναπτύσσεται το έμβρυο.

Αυτός λοιπόν είναι κατά την γνώμη μου ο σκοπός της ύπαρξης κάθε γυναίκας. Εννέα ολόκληροι μήνες απέραντης ευτυχίας και γλυκιάς ανησυχίας, μετατρέπουν το σώμα σε εργοστάσιο ζωής και καινούρια πρωτόγνωρα συναισθήματα έρχονται να ολοκληρώσουν αυτή τη διαδικασία που είναι μόνο η αρχή. Η αρχή μιας καινούριας ζωής για την μητέρα αλλά και για τον πατέρα, ο λόγος που οι προτεραιότητες αλλάζουν και τα σχέδια βασίζονται σε αυτά τα υπέροχα πλασματάκια. Δεν ξέρω πότε ένας πατέρας αρχίζει να αγαπάει το παιδί του, ίσως από την πρώτη στιγμή στο μαιευτήριο αλλά μια μάνα σίγουρα από το πρώτο δευτερόλεπτο ενός θετικού τεστ ή μιας χορειακής,(ακόμη και σε μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη) μην ανησυχήσετε αν καταλάβατε ότι και ο χαρακτήρας σας αλλάζει, είναι το αίσθημα της ευθύνης που φέρει κάθε μάνα από το πρώτο λεπτό γιατί πλέον δεν είστε μόνη σας για τους επόμενους 9 μήνες.


video εγκυμοσύνης


Παρακολουθήστε σε 8 λεπτά το θαύμα της ζωής και δείτε την ιερή διαδικασία της εγκυμοσύνης

                                                                  

                       ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ.
Μην ξεχνάτε όμως πως έχετε και δουλειές να κάνετε για να υποδεχθείτε το νέο μέλος, οπότε συμβουλευτείτε τις λίστες παρακάτω
Αν σας άρεσε το άρθρο κοινοποιήστε το στο facebook με τα κουμπάκια από κάτω
Share To:

lol mommy

Το blog των lol mommies σας περιμένει να το ανακαλύψετε!Ταξιδέψτε μαζί μας, δείτε προτάσεις και κριτικές, γελάστε, συγκινηθείτε, ενημερωθείτε και δημιουργήστε με μια πιο lol ματιά!!!

Άφησε το σχόλιο σου :

0 comments so far,add yours

Αν έχετε κάτι να μας πείτε και θέλετε όλοι οι αναγνώστες να διαβάσουν την γνώμη σας Σχολιάστε....