Δες πως θα διορθώσεις το πρόβλημα των κενών διαφημίσεων google που δημιουργήθηκε μετά από την ανακατεύθυνση του blog σου σε domain

Οι κενές διαφημίσεις google adsense μετά την ανακατεύθυνση του url του blog σου σε domain που αγόρασες ήταν το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετώπισα και εγώ αγοράζοντας την κατάληξη .gr για το lol moms. Όπως θα διαπιστώσατε οι διαφημίσεις μου λειτουργούν κανονικά.

Το πρόβλημα δημιουργείτε επειδή ο εγκεκριμένος λογαριασμός σας στην adsense είναι hosted και θα πρέπει να κάνετε αίτηση αναβάθμισης του λογαριασμού σας για να αρχίσουν οι διαφημίσεις σας να φαίνονται και πάλι κανονικά.


Blank ads after redirection to a domain


1ο Βήμα
Αρχικά θα πρέπει να συνδεθείτε στον google adsense λογαριασμό σας

2ο Βήμα
Στην καρτέλα οι διαφημίσεις μου θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις που είχατε δημιουργήσει την πρώτη φορά που βάλατε την adsense στο blog σας.

Από αυτές θα πρέπει να κάνετε Λήψη κώδικα από το σημείο που σας δείχνω στην εικόνα παρακάτω3ο Βήμα
Μόλις πατήσετε πάνω θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με ένα script το οποίο θα πρέπει να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στην διάταξη του blog σας σαν gadget με το γνωστό τρόπο Διάταξη-Προσθήκη Gadget-HTML-JavaScript

Στο σημείο που θα τοποθετήσατε το gadget θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο διαφήμισης που θα συνεχίζει να είναι κενό, αλλά δεν πρέπει να το αφαιρέσετε.

4ο Βήμα
Τώρα πρέπει να επιστρέψετε στο Google Adsense και να επιλέξετε από την δεξιά στήλη το τελευταίο που γράφει Άλλα προϊόντα

5ο Βήμα
Στην καρτέλα που άνοιξε δεν θα βλέπετε άλλα προϊόντα επειδή ο λογαριασμός στην adsense δεν είναι full αντιθέτως θα δείτε ένα κουτάκι όπου εκεί μέσα πρέπει να κάνετε επικόλληση το url του domain σας και να πατήσετε Αναβάθμιση.

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα σας λέει ότι έλαβαν και θα επεξεργαστούν το αίτημα σας.
Σε μερικές μέρες θα λάβετε την θετική απάντηση στο email σας και οι διαφημίσεις σας θα εμφανίζονται και πάλι κανονικά όπως πριν.

Σημείωση
Προϋπόθεση για να γίνουν όλα αυτά είναι να έχετε επιβεβαιώσει την κατοχή του blog σας.Δηλαδή ότι ο συγκεκριμένος ιστότοπος σας ανήκει . ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ τους τρόπους που μπορείτε να επιβεβαιώσετε.

 Η πιο γρήγορη μέθοδος επιβεβαίωσης ιδιοκτησίας ενός blog είναι να επισκεφτείτε την Search Console Home Page και να δείτε αν είναι επιβεβαιωμένο ή όχι.

Αν βλέπετε το blog σας όπως την εικόνα παρακάτω αλλά σας γράφει ότι δεν έχει επαληθευτεί αντικαταστήστε το url με το νέο σας domain.

Αν δεν βλέπετε τίποτα από αυτά πρέπει να κάνετε Προθήκη ιδιότητας επικολλώντας και σε αυτή την περίπτωση το domain σας και είστε έτοιμοι.


Επιβεβαίωση κατοχής blogΜπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στις σελίδες support google και για το θέμα των κενών διαφημίσεων, το άρθρο της google έχει τίτλο 
Use my hosted AdSense account to show ads on my own site

Extra tip
Εφόσον έχεις κάνει ανακατεύθυνση του url του blog σου σε domain που αγόρασες, ΜΗΝ ξεχάσεις να συνδέσεις το domain σου και στον λογαριασμό σου google analytics γιατί θα σταματήσει να λαμβάνει δεδομένα από το .blogspot.gr που είχες μέχρι τώρα.

Ελπίζω να βρήκατε χρήσιμο το άρθρο!!! Για περισσότερο blogging tips μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το diy ala greek όπου στην στήλη blogging θα μπορέσετε να βρείτε και να λύσετε διάφορα προβληματάκια που τυχών αντιμετωπίζετε.
Share To:

lol mommy

Το blog των lol mommies σας περιμένει να το ανακαλύψετε!Ταξιδέψτε μαζί μας, δείτε προτάσεις και κριτικές, γελάστε, συγκινηθείτε, ενημερωθείτε και δημιουργήστε με μια πιο lol ματιά!!!

Άφησε το σχόλιο σου :

1 comments so far,Add yours

  1. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου!!!Έχω κάνει τις ενέργειες και περιμένω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αν έχετε κάτι να μας πείτε και θέλετε όλοι οι αναγνώστες να διαβάσουν την γνώμη σας Σχολιάστε....