Search

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ Κερδίστε την εγκυκλοπαίδεια της εγκυμοσύνης ΕΛΗΞΕ

Η διάρκεια της εγκυμοσύνης μιας γυναίκας είναι μία περίοδο φορτωμένη με χιλιάδες συναισθήματα από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα κρατήσει στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.


διαγωνισμοί


Συναισθήματα και αντιφατικές πληροφορίες προκαλούν εσωτερικές συγκρούσεις! Η λογική προσπαθεί μάταια να πρυτανεύει των αυξημένων ορμονών ενώ σωρηδόν τα ερωτήματα γεμίζουν το κεφάλι μας. Απορίες για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό, το τι θα κάνουμε και πως μετά τον τοκετό. Πολλές από αυτές τις απορίες είναι εύλογες και απόλυτα φυσιολογικό να τις έχετε καθώς τώρα οι προτεραιότητες αλλάζουν. Για τους επόμενους 9 μήνες πάνω απ όλα είστε εσείς και για την υπόλοιπη ζωή σας θα είναι τα παιδιά.
Ακόμη κι αν δεν είστε έγκυος στην Εγκυκλοπαίδεια της Εγκυμοσύνης θα διαβάσετε για τις προσπάθειες της σύλληψης και την απίστευτη αλυσίδα γεγονότων που οδηγούν σε αυτή.Στις μέρες της υπογεννητικότητας που ζούμε ο αριθμός των ζευγαριών που προσπαθούν να κάνουν παιδί είτε για πρώτη είτε για δεύτερη φορά συνεχώς αυξάνεται. Στο βιβλίο ¨Η Εγκυκλοπαίδεια της Εγκυμοσύνης ¨ θα βρείτε τρόπους ώστε να βελτιώσετε τις πιθανότητες μιας εγκυμοσύνης.

Θα ανακαλύψετε τα πάντα για την νέα σας ζωή, από τις αλλαγές στο σώμα σας μέχρι την σχέση σας με τον σύντροφό σας.
Μέσα από μία σειρά τέλειων εικονογραφιών θα δείτε το πιο συναρπαστικό στάδιο της εγκυμοσύνης για το πως αναπτύσσετε το μωρό μέσα στο σώμα σας σε κάθε μία από τις 40 εβδομάδες.Θα πάρετε απαντήσεις για την προγεννητική φροντίδα που κάθε εγκυμονούσα πρέπει να έχει. Η Εγκυκλοπαίδεια της Εγκυμοσύνης θα σας παρακινήσει να σκεφτείτε που θα θέλατε να γεννήσετε και τι είδους τοκετό θα προτιμούσατε. Φυσικά θα βρείτε ενότητα με όλες τις εξετάσεις και τους απαραίτητους ελέγχους αλλά και τους λόγους που πρέπει να γίνονται επίσης απαντήσεις του τύπου:

Σε ποια φάση του έμμηνου κύκλου θα πρέπει να κάνετε έρωτα για να μείνετε έγκυος; Πόσο καιρό θα σας πάρει να μείνετε έγκυος;

Οι περισσότερες γυναίκες που μένουν έγκυες πρώτη φορά άγχονται τόσο για την ώρα του τοκετού αλλά κυρίως για την φροντίδα του μωρού και τον θηλασμό. Στο βιβλίο θα βρείτε συμβουλές με απεικονίσεις για την φροντίδα του μωρού σας τις πρώτες 12 εβδομάδες όπως και όλες τις πρώτες εξετάσεις που πρέπει να κάνει ένα βρέφος αφού φύγει από το μαιευτήριο, το πότε πρέπει να ανησυχείτε και πότε πρέπει να ζητάτε την γνώμη του παιδιάτρου.

Το περιεχόμενο του βιβλίο με ενθουσίασε πραγματικά από το πρώτο ξεφύλλισμα, ένα βιβλίο που αξίζει να βρίσκετε στην βιβλιοθήκη σας αλλά και πολύ όμορφο σαν δώρο για μία εγκυμονούσα. Μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα του βιβλίου ΕΔΩ ή να το αγοράσετε απευθείας από το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Ψυχογιός κάνοντας click ΕΔΩ.

Από την πλευρά μου βεβαίως δεν θα μπορούσα να μην δώσω σε κάποιον από εσάς την ευκαιρία να κερδίσει την Εγκυκλοπαίδεια της Εγκυμοσύνης με την ευγενική χορηγία των εκδόσεων Ψυχογιός σας έχω ετοιμάσει Διαγωνισμό


Οι εκδόσεις Ψυχογιός χαρίζουν σε ένα τυχερό αναγνώστη του lolmoms.gr την Εγκυκλοπαίδεια της Εγκυμοσύνης. Ένα βιβλίο γραμμένο από μία ομάδα κορυφαίων επιστημόνων.Όροι διαγωνισμού

1.Like και δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε ΕΔΩ

2. Tag τουλάχιστο ένα φίλο στα σχόλια 

3. Like στις σελίδες Ψυχογιός και lol moms

Σιγουρευτείτε ότι ακολουθήσατε όλα τα βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας! 
Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαρτίου στο τέλος της ημέρας.

Προϋποθέσεις διαγωνισμού
1.Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που κατοικούν στην Ελλάδα και έγκυρη θεωρείτε μία συμμετοχή 
2.Η κλήρωση θα γίνει μέσω του Random org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα στο email που δήλωσε στην παρακάτω φόρμα ή με μήνυμα στο προφίλ του στο facebook  και θα πρέπει να ανταποκριθεί εντός 3 ημερών διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Παραλαβή/Παράδοση δώρου

3.Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το δώρο του από το κεντρικό βιβλιοπωλείο Ψυχογιός που βρίσκετε  στο κέντρο της Αθήνας (Μπενάκη 13-15 Εξάρχεια)
4.Αν ο νικητής είναι από επαρχεία θα παραλάβει το δώρο του με κούριερ και τα έξοδα θα βαρύνουν τον δωροθέτη, δηλαδή τις Εκδόσεις Ψυχογιός 
5.Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα η κάποιο άλλο προϊόν.
6.Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές όσων ακολούθησαν όλα τα υποχρεωτικά βήματα των όρων.

Καλή επιτυχία σε όλους!!! 
Αν είστε μέλλοντας μπαμπάς δείτε ΕΔΩ 18 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την εγκυμοσύνη!

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας! Ο διαγωνισμός μας έληξε και η συμμετοχή που κέρδισε είναι το Νο 99 που αντιστοιχεί 
Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου