Μήπως το blog σου χρειάζεται ανανέωση? Κατασκευές blog, Σχεδιασμός blog, Ανανεώσεις, διορθώσεις blog Φτιάξε το blog σου


Καλώς ήρθες στην σελίδα BLOG Makeover By lol mommy!
Για να βρίσκεσαι εδώ σίγουρα με γνωρίζεις όχι μόνο σαν lol mommy αλλά και σαν Στρατούλα, παρόλα αυτά θα ήθελα να διαβάσεις τα παρακάτω.
 Αν ενδιαφέρεσαι να αναλάβω την ανακαίνιση του blog σου θα ήθελα πρώτα να ξέρεις μερικά πράγματα.

 Πρωτίστως αυτό που μου δίνει την δυνατότητα να μπορώ να επεξεργάζομαι τους κώδικες των blogs είναι η αγάπη μου για το blogging. Αντιμετωπίζω κάθε blog σαν blogger και η ίδια χωρίς να παραμένω μόνο στο εμφανισιακό κομμάτι αλλά εστιάζοντας στο λειτουργικό και αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η κάθε blogger που θα αναλάβω να φτιάξω το blog της να κατανοήσει τόσο την λειτουργία του συγκεκριμένου προτύπου αλλά και του blogging γενικότερα. Αν κάνεις κάτι στο blog σου που δεν μου αρέσει, να είσαι σίγουρη ότι θα στο πω ή θα σου προτείνω να κάνεις κι άλλα πράγματα.

 Με τα περισσότερα κορίτσια που έχω αναλάβει την ανακαίνιση του blog τους έχουμε μιλήσει αρκετές ώρες στο τηλέφωνο και έχουμε ανταλλάξει άπειρα μηνύματα, βλέπεις κοινό σημείο των blogger είναι η πολυλογία!!! Συμφωνείς?
 Τελειώντας κάθε σχεδίαση νιώθω μεγάλη ικανοποίηση ξέροντας πως πήρες κάτι από μένα, πως σου δίδαξα κάποια πράγματα και λύθηκε η απορία σου σε εκείνη την "χαζή" ερώτηση που μέχρι τώρα δεν τόλμησες να κάνεις, βλέπεις είμαι blogger και αναγνώστρια πολλών blogs και η ίδια, οπότε μαζί δεν θα παραμείνουμε μόνο στο τεχνικό κομμάτι.


Τα κυριότερα που θα γίνουν στην ανακαίνιση του blog σου είναι:  • Αλλαγή προτύπου-προσαρμογή,
  • Extra widgets που θα ήθελες να βάλεις,
  • Μπάρα cookies  με πολιτική απορρήτου,
  • Newsletter που θα είναι GDPR όπως μας υποχρεώνουν,
  • Δημιουργία Google analytics .
  • Δημιουργία και υποβολή sitemaps στην google καθώς 
  • και επαλήθευση της κατοχής του blog σου.
  • Λέξεις κλειδιά και κώδικες για το SEO.
  • Αν αγοράσεις domain θα  κάνω την ανακατεύθυνση που χρειάζεται.
  • Τέλος μπορείς να μου λες για ότι βοήθεια χρειαστείς τώρα ή στο μέλλον.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσουμε θα έχει ως εξής

 Αρχικά θα διαλέξεις κάποιο πρότυπο που να ταιριάζει στις ανάγκες σου τόσο στο λειτουργικό κομμάτι όσο και στο εμφανισιακό. 
 Υπάρχουν χιλιάδες έτοιμα πρότυπα εκεί έξω και εφόσον μου δώσεις να καταλάβω τι ακριβώς θέλεις να αλλάξεις στο blog σου, εγώ θα σε καθοδηγήσω πως να βρεις το πρότυπο που σου ταιριάζει.

 Έπειτα θα κάνουμε αρκετές δοκιμές σε demoBlog που θα δημιουργήσω, θα προσθέσουμε, θα αφαιρέσουμε ή θα αλλάξουμε μερικά σημεία του προτύπου που διάλεξες προκειμένου να το προσαρμόσουμε απόλυτα στις ανάγκες σου.

 Ο λόγος που δεν χρησιμοποιώ και δεν προτιμώ να επεξεργάζομαι τα πρότυπα του blogger είναι ότι σε καμία περίπτωση τα πρότυπα του blogger δεν μπορούν να φτάσουν σε ποιότητα τα έτοιμα πρότυπα έκτος από την εμφάνιση που σε ένα απλό πρότυπο θα μπορούσα να προσαρμόσω όπως θέλω.
 Αν πάλι επιμένεις και το θέλεις εγώ μπορώ να σου στήσω το πρότυπο από την αρχή.
Οι λόγοι που δεν το συνιστώ είναι πολλοί. 
 Τα πρότυπα του blogger δεν είναι SEO Optimized και το κυριότερο δεν είναι responsive δηλαδή δεν είναι προσαρμόσιμα σε όλες τις οθόνες.

 Είναι γεγονός πως ζούμε την εποχή του κινητού! Όπου κι αν κοιτάξεις όλοι κρατάμε ένα κινητό στο χέρι. Αν κοιτάξεις τα στατιστικά σου θα διαπιστώσεις ότι ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 65% των επισκεπτών του blog σου, σε έχουν επισκεφτεί μέσω κινητού.  Έτσι θεωρώ ανεπίτρεπτο το blog σου να μην δείχνει ωραία και σωστά στις οθόνες των κινητών.

Ξέρεις που θα με βρεις για να με ρωτήσεις οτιδήποτε αν πάλι όχι επικοινώνησε μαζί μου στο lolmomsgr@gmail.com

Εδώ μπορείς να δεις μερικές από τις δουλειές μου

Γράφτηκαν για μένα

Stay connected
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook 


Share To:

lol mommy

Το blog των lol mommies σας περιμένει να το ανακαλύψετε!Ταξιδέψτε μαζί μας, δείτε προτάσεις και κριτικές, γελάστε, συγκινηθείτε, ενημερωθείτε και δημιουργήστε με μια πιο lol ματιά!!!

Άφησε το σχόλιο σου :

0 comments so far,add yours

Αν έχετε κάτι να μας πείτε και θέλετε όλοι οι αναγνώστες να διαβάσουν την γνώμη σας Σχολιάστε....