Αρχική Beauty & fashion 55 υπέροχα σχέδια για νύχια με glitter και συνδυασμοί μανικιουρ

55 υπέροχα σχέδια για νύχια με glitter και συνδυασμοί μανικιουρ

by lol mommy

Έχω ξεχωρίσει 55 συνδυασμούς χρωμάτων για ημιμόνιμο μανικιούρ με γκλίτερ λεπτομέριες για να πάρεις ιδέες και να φτιάξεις τα δικά σου σχέδια για νύχια με glitter ή των πελατών σου.

Υπέροχα σχέδια για νύχια με glitter

Το glitter στα νύχια είναι από τα must της εποχής, ιδιαίτερα τις γιορτινές περιόδους μπορείς να δώσεις μία έξτρα νότα ομορφιάς με ένα απλό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό ημιμόνιμο μανικιούρ!

Τα περιποιημένα άκρα συμπληρώνουν το σύνολο της εμφάνισής μας!

Τα έντονα χρώματα επανέρχονται στη μόδα κάθε χρόνο τους χειμερινούς μήνες αφήνοντας πίσω τους το κλασικό γαλλικό μανικιούρ και τις light αποχρώσεις που είναι περισσότερο καλοκαιρινά σχέδια.

Τα πρώτα δύο σχέδια σε νύχια που θα δεις παρακάτω είναι εικόνες από τα δύο τελευταία σχέδια ημιμόνιμου με glitter που έχω φτιάξει στα αγαπημένα μου χρώματα.

Στην εικόνα βλέπεις τρυφερές στιγμές μαμάς και κόρης έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!!!

Για όσες απορείτε τα νύχια της μικρής φυσικά και δεν έχουν μπει σε λάμπα αλλά έχουν βαφεί με κλασικό βερνίκι στην ίδια απόχρωση με αυτή της μαμάς στο αγαπημένο μας μοβ χρώμα.

Ημιμόνιμο cat-eye look manicure

Το αποτέλεσμα στην εικόνα παρακάτω με εντυπωσίασε! Ζήτησα ένα midnight blue με ασημί glitter στον παράμεσο.

Λατρεύω το μπλε του μεσονυκτίου είναι ένα χρώμα που το θεωρώ κατάλληλο για όλες τις ώρες ακόμη και για βραδινή επίσημη εμφάνιση όπως το ρεβεγιόν.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου το μπλε μαζί με το μωβ ήταν και είναι τα αγαπημένα μου χρώματα και για αυτό εκτός από νύχια έχω βάψει και μπλε μαλλιά.

Η αισθητικός μου πρότεινε ένα μεταλλικό μαγνητικό στην απόχρωση μπλε του μεσονυκτίου στο οποίο έδωσε έξτρα λάμψη με την τεχνική του μαγνήτη φτιάχνοντας cat-eye look!


55 υπέροχα σχέδια για νύχια με glitter

Δες επίσης

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

* Αποθήκευσε το όνομα μου για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω

Το lol moms χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για να σε θυμάται και την επόμενη φορά. Ελπίζουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν πάλι όχι μπορείς να συνεχίσεις χωρίς αποδοχή Eίμαι OK Περισσότερα