Search

Εύκολο μιλφέιγ χωρίς ψήσιμο σφολιάτας.Έτοιμο σε 15 λεπτά με crackers

Στο lol moms αγαπάμε πολύ τις εύκολες και γρήγορες συνταγές και δεν χάνουμε την ευκαιρία να σας τις δείχνουμε. Φτιάχνουμε μιλφέιγ με 5 μόνο απλά υλικά και χωρίς ψήσιμο σφολιάτας μία εύκολη συνταγή - έκδοση του μιλφέιγ που μας λύνει τα χέρια όταν ο χρόνος δεν περισσεύει

Θα φτιάξουμε μιλφέιγ και θα χρησιμοποιήσουμε cream crackers αντί για φύλλο σφολιάτας 

 Μην ξεχνάτε να μας κάνετε   στην σελίδα 
του lol moms στο facebook 



Υλικά για μιλφειγ με cream crackers

30 μπισκότα κριμ κρακερς (24 για τις βάσεις και 6 για επικάλυψη)
1 λίτρο γάλα
2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση μιλφειγ
1 κουτί υγρή σαντιγί
2 κ/σ άχνη ζάχαρη

Πως θα φτιάξεις την συνταγή μιλφειγ χωρίς να ψήσεις σφολιάτα

Διαλέγουμε ένα ορθογώνιο σκεύος κατά προτίμηση pyrex 
Στρώνουμε 12 κράκερς στον πάτο αφού πρώτα έχουμε βουτήξει τα μπισκότα σε γάλα. Θα χρειαστούμε .


Σε ένα μπολ αδειάζουμε το περιεχόμενο από τα φακελάκια  κρέμα ζαχαροπλαστικής με γεύση μιλφέιγ και χτυπάμε με το γάλα στη δυνατή ταχύτητα του μίξερ για 5 με 7 λεπτά μέχρι να πήξει.
Στρώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα κράκερς.

Συνεχίζουμε στρώνοντας άλλα 12 μπισκότα κριμ κράκερς βουτηγμένα στο γάλα πάνω στην κρέμα μιλφέιγ τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σαν 2η βάση και θα ξεχωρίζουν την κρέμα μιλφέιγ από τη σαντιγί που ακολουθεί.

Σειρά έχει η σαντιγί μας

Για να έχω έτοιμο το μιλφέιγ μου γρήγορα χρησιμοποιώ υγρή φυτική σαντιγί με ζάχαρη έτοιμη για χρήση. Διάβασε εδώ το μυστικό "Πως θα κάνεις την υγρή σαντιγί αφράτη και απαλή" με χτύπημα μόνο 5 λεπτώναλλά και "Πως να φτιάξεις μόνη σου σαντιγί"  



Σε ένα άλλο μπολ αδειάζουμε το περιεχόμενο της υγρής σαντιγί με ζάχαρη έτοιμη για χρήση χτυπάμε για 5 λεπτά και μόλις αρχίσει να στέκεται στον αναδευτήρα του μίξερ σταματάμε το χτύπημα.

Απλώνουμε την σαντιγί πάνω στη δεύτερη στρώση των μπισκότων.
Σπάμε με το χέρι μας τα υπόλοιπα 6 κράκερς πάνω στη σαντιγί για την επικάλυψη του μιλφέιγ και πασπαλίζουμε τα cream crackers με άχνη ζάχαρη.




Το μιλφέιγ μας είναι έτοιμο. Τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστο 20 λεπτά πριν το σερβίρισμα.

Για  μιλφειγ με σφολιάτα

Ακολουθώ την ίδια συνταγή, χρησιμοποιώ τα υλικά που σου είπα παραπάνω για την κρέμα και την σαντιγί με τη διαφορά ότι ψήνω φύλλο σφολιάτας ή βάζω έτοιμα ψημένα σφολιατίνια στις βάσεις για την κρέμα ζαχαροπλαστικής μιλφέιγ και τη σαντιγί.

Το γλυκό ψυγείου μιλφέιγ είναι πολύ εύκολο, εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και 
 Μην ξεχνάτε να μας κάνετε   στην σελίδα 
του lol moms στο facebook 

Με αγάπη
lol mommy




Stay connected
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook 
Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή όλου ή μέρος του περιεχομένου και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας χωρίς την έγκρισή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου