Αρχική Εγκυμοσύνη Λίστα με Online φαρμακεία στην Ελλάδα για να βλέπεις προσφορές

Λίστα με Online φαρμακεία στην Ελλάδα για να βλέπεις προσφορές

by lol mommy

Λίστα με online Φαρμακεία στην Ελλάδα για να βρίσκεις εύκολα και να συγκρίνεις τιμές και προσφορές σε όλα τα είδη φαρμακείου που χρειάζεσαι για σένα και το μωρό σου

Είναι πλέον γεγονός ότι το online shopping και στα είδη φαρμακείου, ειδικότερα καλλυντικών όπως κρέμες, σαμπουάν, ατομική φροντίδα, μητέρα και παιδί κλπ έχει φοβερή άνοδο τα τελευταία χρόνια και οι τιμές  – προσφορές που βρίσκεις στα e-shops δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτές του φαρμακείου της γειτονιάς σου.

Online Φαρμακεία στην Ελλάδα για να βλέπεις προσφορές γρήγορα και εύκολα

 Αποθήκευσε στα Αγαπημένα σου την παρούσα σελίδα  με Όλα τα ελληνικά On line φαρμακεία σε μία λίστα για να μην χάνεις τον χρόνο σου ψάχνοντας και να μπορείς να βλέπεις τις προσφορές τους αλλά και να συγκρίνεις τις τιμές των προϊόντων κάνοντας έρευνα αγοράς πριν παραγγείλεις οτιδήποτε για σένα ή για το μωρό σου

Λίστα με Online Φαρμακεία στην Ελλάδα

efarmakeio.gr Από το 2013 κάνουμε τις αγορές μας εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια. Εύχρηστη και φιλόξενη προς τους χρήστες ιστοσελίδα.

Pharm24.gr  είναι ένα από τα μεγαλύτερα online φαρμακεία της Ελλάδος. Θα βρεΙς προσφορές σε πλήθος εταιριών δερμοκαλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής, των Korres, Apivita, Collagen κ.α. Tα μεταφορικά είναι δωρεάν σε αγορές άνω των 39€. 

Pharmacyonlineshop.gr δημιουργήθηκε για να προσφέρει στους χρήστες του τις λύσεις και την ενημέρωση που χρειάζονται . Μπορείς να ενημερωθείς μέσα από καθημερινά άρθρα και να προμηθευτείς τα πιο δημοφιλή και εγγυημένα προϊόντα.

Pharmagoods.gr Κάθε εβδομάδα γίνεται weekend bazaar τιμών σε επιλεγμένα είδη και συνεχώς ειδικές προσφορές σε δημοφιλείς  κατηγορίες. Στο site μπορείς να βρει τα είδη που σε ενδιαφέρουν με βάση λεπτομερείς κατηγοριοποιήσεις που προσφέρονται στο κεντρικό μενού.

Pharmasofia.gr με κάθε αγορά κερδίζεις Σοφά Νομίσματα που μπορείς να εξαργυρώνεις  όποτε θέλεις σε κάθε αγορά. Κατηγορίες όπως Αδυνάτισμα, Μαλλιά, Μαμά και Παιδί αλλά και Χειμώνας – Καλοκαίρι, διευκολύνουν την πλοήγηση του χρήστη στην ιστοσελίδα.

Λίστα με online Φαρμακεία στην Ελλάδα – Ιστοσελίδες με Φυτικά Προϊόντα

Simply-herbal.com Η Simply Herbal είναι μια Ελληνική εταιρεία  με γνώσεις πάνω στις ιδιότητες των βοτάνων, τα εκχυλίσματα και τα έλαια. Επίσης μπορείς να βρεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα.

Το καλό είναι ότι  δεν χρησιμοποιούν silicones, parabens, PEG, SLES, propylenoglycol και  κυρίως τα προϊόντα τους  ΔΕΝ δοκιμάζονται σε ζώα!

Naturalclick.gr Σε αυτό το eshop θα βρεις Φυτικά καλλυντικά για όλη την οικογένεια με ειδική κατηγορία για το παιδί, Αιθέρια έλαιο και Αρωματοθεραπεία. Επίσης βρήκα ωραίες και οικονομικές σειρές καλλυντικών στην κατηγορία Δώρα και Προσφορές.

Λίστα με online Φαρμακεία στην Ελλάδα – Είδη φαρμακείου για μωρά

Readyforbaby.gr Ένα από τα λίγα eshop που έχω δει να έχει σαν κύριο αντικείμενο πώλησης βρεφικά είδη φαρμακείου  με μεγάλη ποικιλία σε πάνες, σε μωρομάντηλα, προϊόντα βρεφικής και παιδικής φροντίδα, ρουχαλάκια, παιχνίδια, βιβλία προσχολικής ηλικίας και πολλά άλλα προϊόντα.

Ένας διαδικτυακός προορισμός αγορών για νέους γονείς.  Στο ready for baby θα βρεις όλα τα πράγματα που σου έχω γράψει σε λίστες ότι θα χρειαστείς για να φτιάξεις την βαλίτσα σου για το μαιευτήριο αλλά και το 1ο μέρος της λίστας από τα πράγματα που θα χρειαστεί να έχεις στο σπίτι για το νεογέννητο.

Superpanes.gr Ένα ehop με προσφορές στις πιο γνωστές μάρκες πάνες και βρεφικών ειδών καθημερινής ανάγκης όπως pampers, babylino, libero, proderm, fissan, frezyderm, επίσης διάφορα είδη για την προσωπική φροντίδα και για το σπίτι.


Προς το παρών η λίστα με τα Ελληνικά online φαρμακεία έφτασε στο τέλος της αλλά αυτή είναι μια σελίδα που ανανεώνεται  συνεχώς ανάλογα με τις προσφορές που βάζουν αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα με είδη φροντίδας αλλά και με νέα eshops προσωπικής και βρεφικής φροντίδας που θα βρίσκω και θα αξίζει να σου προτείνω.

Για να μην ψάχνεις την λίστα με τα online φαρμακεία κάθε φορά που θες να αγοράσεις κάτι αποθήκευσέ την στα αγαπημένα του browser σου.

Αν έχεις βρει και εσύ ή έχεις κάποιο αγαπημένο κατάστημα που ψωνίζεις και δεν το έβαλα στην λίστα να μου το πεις στα σχόλια.

Με αγάπη
lol mommy

Δες επίσης

ΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

* Αποθήκευσε το όνομα μου για την επόμενη φορά που θα σχολιάσω

Το lol moms χρησιμοποιεί μπισκοτάκια για να σε θυμάται και την επόμενη φορά. Ελπίζουμε ότι είσαι ok με αυτό. Αν πάλι όχι μπορείς να συνεχίσεις χωρίς αποδοχή Eίμαι OK Περισσότερα