Search

About me

Ποια είναι αυτή η lol mommy?

 Ποια είναι πίσω από το lol moms και γιατί πρέπει να ακολουθούμε τις συμβουλές της ?

  Βρίσκεσαι σε ένα lol πολύπλευρο μαμαδο-lifestyle blog που ασχολείται με τις σχέσεις γονέων και παιδιών, παίζει, κατασκευάζει και σε βοηθά να γίνεις και εσύ παιδί. 
 Ταξιδεύει και μοιράζεται μαζί σου εμπειρίες, δραστηριότητες και σου δίνει tips για τα οδικά ταξίδια που λατρεύει. 
 Είναι εδώ για να σου θυμίσει ότι εκτός από μαμά είσαι και γυναίκα! Μερικές φορές μαγειρεύει αλλά όχι πάντα φαγητά.
 Τέλος είναι το blog που μπορεί να σε βοηθήσει να φτιάξεις και εσύ το δικό σου και μαζί να χτίσετε το blog ή το website που έχεις ονειρευτεί!

Σχετικά με την Στρατούλα Ναι καλά κατάλαβες, το όνομα της lol mommy είναι Στρατούλα αλλά πολλοί την φωνάζουν Τούλα. Λατρεύει την οκτάχρονη μοναχοκόρη της Ειρήνη και παρόλο που σαν μαμά την χαρακτηρίζει μία καχυποψία για τους ανθρώπους που θα συναναστραφούν με την κόρη της, όπως θα διαπιστώσετε σε πολλά από τα άρθρα της, είναι ένα βήμα πριν την καταφέρει να της φτιάξει το δικό της κανάλι στο YouTube το lol Eirini.
 Παντρεμένη με τον έρωτα της ζωής της και επί 20+ έτη σύντροφό της Νίκο, έχει βρει σύμμαχο στην τρέλα και μαζί πορεύονται στην ζωή ετούτη σαν πολίτες του κόσμου. Ταξιδεύουν συχνά και προτιμούν να επισκέπτονται εναλλακτικά μέρη οδηγώντας, επίσης έχοντας ζήσει μεγάλα μέρη της ζωής τους σε Αμερική και Γερμανία έχουν τις απαντήσεις στα περισσότερα ζητήματα μετανάστευσης.


Πως γεννήθηκε το Lol moms

 Η ιδέα για  lolmomsworld.blogspot.de όπως ονομάστηκε αρχικά γεννήθηκε μέσα σε μια στιγμή τον Ιούνιο του 2014. 
 Η απόφαση αυτή ήταν αστραπιαία χωρίς να υπάρξουν πρώιμες σκέψεις ή δράσεις για το αντικείμενο.
 Μία μαμά στα ξένα ζούσε έντονες στιγμές με την δίχρονη τότε κόρη της χωρίς να έχει κανένα να τις μοιραστεί και ήθελε απλά να γράφει, άλλωστε η γραφή πάντα απoτελούσε διέξοδο για την lol mommy και τότε το lol moms έγινε το αγχολυτικό της.
 Πατώντας δειλά για πρώτη φορά το κουμπί "Δημοσίευση" δεν είχε φανταστεί ότι μερικά χρόνια αργότερα το blog  lol moms  θα γινόταν τρόπος ζωής.

Διασκέδασε,γέλασε, λυπήθηκε, αλλά και έμεινε άγρυπνη άπειρες νύχτες ανακατεύοντας κώδικες HTML και κάπως έτσι κατάλαβε ότι πρέπει να το πάρει σοβαρά.

Το Lol moms από hobby έγινε επάγγελμα. Σήμερα η Στρατούλα είναι μία από τις καλύτερες Bloggers και Website Designers της Blogόσφαιρας!


Τι βοήθεια χρειάζεσαι;


Συμβουλές για οδικά ταξίδια


Είμαι μαμά ή μπαμπάς και ψάχνω


Είμαι Blogger και θέλωΣας ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε την σελίδα γνωριμίας του lol moms, ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμα τα άρθρα. Μη διστάζετε να μας αφήνετε τα σχόλιο σας, είναι χαρά μας να επικοινωνούμε μαζί σας!  Μας βρίσκεται ενεργούς για συζητήσεις και άλλα στο Facebook και το Instagram

Κάνε subscribe στο lol moms "It's Free"

Γράψε το όνομα και το email σου για να μπεις στην λίστα αλληλογραφίας και να λαμβάνεις πρώτος/η όλα τα νέα άρθρα και tips απευθείας στο e-mail σουNewsletter

* indicates requiredΔεν υπάρχουν σχόλια